Miejsce spotkań najlepszej akademii w grze;)
WYSYłAJCIE WOJSKO NA DALEKIE WęDRóWKI I PAMIęTAJCIE O KRYJóWKACH , NIE DAWAJCIE WROGOM POWODóW DO WRACANIA !!!
JAK KTOś MA PROBLEMY Z CZęSTYMI ATAKAMI ZGłASZAMY TO NA FORUM , PO TO JEST !!!
Gracz TTD_White_Raven jest stale atakowany przez Heronymus'a z sojuszu #SzS# . moze zaczelibysmy prowadzic jakies rozmowy z tamtym sojuszem. szczegolnie licze na osoby ktore maja kontakt z naszym sojuszem matka MOH, oni beda mieli wieksze szanse aby przekonac ich do rozejmu miedzy sojuszami.
Administrator
O Rafcik wiedze,ze robota sie pali w rekach i super we dwoje musimy cos zaczac dzialac:-)Na razie forum ma male zainteresowani nawet o popoc nikt nie pisze.To musi si€ zmienic.Dzis rozesle wiad. o forum.
Wojska mozna tez wyslac do kogos z sojuszu oczywiscie tego kto nie jest atakowany.
Mysle tez o postawieniu deffa u jednego gracza jak narazie wchodzi w gre TTD_White_Raven.Moze wtedy bedzie mial spokuj od atakow.Heronymus jest z silnego sojuszu i atakowac go nie ma co.
Nie wiem czy dotrzymam do jutra dostałem 3 ataki pod rząd pierwsza to grabież przez śmiałek z sojuszu UA-UGIS za 1,5 godziny następnie zaatakuje mnie RAFALB z tego samego sojuszu o godz 01.12 i 01.13 i ten ma sporkie siły, pierwszemu może bym dał radę się przeciwstawić bo mam 60 pułapek ale drugi mnie rozwali i wypuści jeńców chyba dam dyla poradźcie coś posiadam obecnie
1 bohater
27 falanga
23 miecznicy
11 tropicieli
28 Jeźdźcy druidzcy
poza tym mam za dużo żarełka czyli zboża
chciałbym bardzo podziękować za pomoc w odbudowie mojej osady poprzez surowce i w przetrzymaniu mojego woja RAFCIKB i VICTOR2204 - prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie ! THX
Administrator
zx_164 nie ma za co dziekowac po to jest sojusz